<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d18395099\x26blogName\x3dGrey\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fantasies-alive.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fantasies-alive.blogspot.com/\x26vt\x3d-543806583719742063', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </div>

aboutchatlinksarchives


Monday, November 10, 2008
Split , turn , down. @ 5:50 AM












Right. Just came back from studio Wu and got my lovely bath. so im clean.fresh and definitely smelling nice! and SWEET. haha. =) oh. here to do the below questions given and tagged by CHER!. the Ballerina!. =)




here goes.












Rule 1 : people that have been tagged to do this quiz would have to answer and post their answer on blog. they are also given a choice to change any questions that they dont like with the ones they formulated.








Rule 2: Tag five other people after you complete the quiz. and those who are being tagged cannot refuse to answer. and thus continue to pass on the quiz.








Questions::








1: Do you have a secret?




ans:hmms. to what i recall no.=)








2:Would you fall in love with someone younger than you?




ans: i did before. but will not.








3:How long would you be willing to wait for someone you really loved?




ans:it depends?








4:What would you do with a billion dollars?




ans:split half to momi and dadi. 1/4 to my savings rest i will take my sister out for shopping.








5:If you're granted a wish , what would you wish for?




ans: that the current greenhouse gases wont harm the earth but actually is beneficial.=)








6:Which would you prefer ; loving someone or being loved?




ans: Both?








7:use one word that best describe the person who tagged you this quiz.




ans:optimistic.








8:What would you do if the person you admired secretly is attached?




ans: Give Up.








9:Is there anything that can make you happy ?




ans: looking at past photos.








10:In what kind of scenerio/situation could make you sad?




ans:when my friends are down








11:where would you see yourself in 10 years later?




ans: University, to attain of a higher degree than bachelor








12:what is being regarded the most important thing/etc in your life?




ans: my family? or my home.








13:would you rather be single and rich or married and poor?




ans:eh?








14:Whats your fave. colour?




ans:white/blue/silver depending on what.








15:What would you do if someone lied to you?




ans: it depends and defer on different peeps








16:Do you believe theres something as 'truelove'?




ans:Yes. but to a certain extent.








17:who was the last one that told you he/she loves you?




ans:my momi.








18:if you're currently attached , but you had a change of heart. what would you do?




ans:tell my partner about it. but i wont go for that guy.








19:who can bring you up at your downpoint?




ans:myself.








20:name something you wanted now?




ans:Sleeping pills.








5 people to do this survey.




crystal.




lil'sister.




Fangyi.




winnie.




COusinYing.








lmao.. and im not tagging them.




Arse me. but whatever, =)




gotta run. catching my animes. loves suie.

Labels:


When whispers no longer survive;




Happy.
Because there's you and me.